Κύριε Πρόεδρε της Τ.Ο. Πετρούπολης, αξιότιμα στελέχη του κόμματος, φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτες, καλησπέρα σας.

 

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και τα «μπάνια του λαού» έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο, ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά και κατά την άποψή μου, θα σηματοδοτήσει την άτυπη έναρξη μίας πρόωρης προεκλογικής περιόδου. Εύχομαι να διαψευστώ, ωστόσο θεωρώ ότι δεν υπάρχουν οι 180, τουλάχιστον, βουλευτές που απαιτείται να ψηφίσουν, προκειμένου να αναδειχθεί από την παρούσα Βουλή νέος Π.τ.Δ..

 

Ως εκ τούτου, οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση, ώστε να μην αισθανθούμε ξανά πικρίες, όπως αυτές που μας προκάλεσαν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών.

 

Ουδείς πλέον μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι πολιτικές της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης, εκτός του ότι έχουν δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους μας, έχουν επιπλέον αποτύχει παταγωδώς.

 

Απευθυνόμενος, λοιπόν, ιδίως στα κυβερνητικά στελέχη, θα ήθελα να τα παρακαλέσω, όσο ακόμα υπάρχει καιρός, να συμβάλουν, έκαστο από τη θέση του, στην άμεση αλλαγή οικονομικής, κυρίως, πολιτικής.

 

Άλλωστε, όρκους αιώνιας πίστης ουδείς οφείλει και, για να φέρουμε πίσω τον κόσμο της Ν.Δ. που μας γύρισε την πλάτη, πρέπει, εφεξής, με έργα και όχι με λόγια ή με κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα, να αποδείξουμε πως το μήνυμα, από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, πράγματι το λάβαμε.

 

Σας ευχαριστώ πολύ.