Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 Σελ. 2 από 6: << < > >>

Επίσκεψη Σπ. Ρομποτή στα Ίρια, την Κάντια, το Βιβάρι και το Δρέπανο
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ο Σπύρος Ρομποτής επισκέφθηκε τα Ίρια, την Κάντια, το Βιβάρι και το Δρέπανο του Δήμου Ναυπλιέων και συνομίλησε με κατοίκους.
Ο Σπύρος Ρομποτής στο 28ο Φεστιβάλ Ναυπλίου
Στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ναυπλίου, ο Σπύρος Ρομποτής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29/6/2019 στο Λιμάνι θέση "Π", όπου η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού "μάγεψε".
Ο Σπύρος Ρομποτής επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά του Άργους
Ο Σπύρος Ρομποτής επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 29/6/2019 στη λαϊκή αγορά του Άργους όπου και είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με πολίτες και παραγωγούς.
Ο Σπύρος Ρομποτής στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας
Ο Σπύρος Ρομποτής ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Λαφατζή και το Δ.Σ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας για την ενημέρωση που είχε σχετικά με σοβαρά θέματα του κλάδου.
Ο Σπύρος Ρομποτής στη Νέα Κίο, τους Μύλους, τον Αχλαδόκαμπο και το Κιβέρι
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε όλη την Αργολίδα, ο Σπ. Ρομποτής είχε την χαρά να συζητήσει με κατοίκους στη Νέα Κίο, τους Μύλους, τον Αχλαδόκαμπο και το Κιβέρι.
Συνάντηση Σπ. Ρομποτή με τον πρόεδρο κ. Κατσίρη και το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας
Ο Σπύρος Ρομποτής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Κατσίρη και το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας παρουσία και του Γραμματέα Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ Χρήστου Συνδρεβέλη για σειρά θεμάτων και ελλείψεων που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό.
Επίσκεψη στις Διευθύνσεις Α'θμιας και Β'θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Ο Σπ. Ρομποτής επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Α'θμιας και Β'θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας όπου και είχε τη χαρά να ενημερωθεί για έναν τομέα που οφείλει να αποτελεί προτεραιότητα όλων μας.
Ο Σπ. Ρομποτής στη συνάντηση των μελών την Αργολικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4x4 Ναυπλίου
Ο Σπύρος Ρομποτής βρέθηκε στη συνάντηση των μελών την Αργολικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4x4 Ναυπλίου με στόχο την δημιουργία χώρου για την πραγματοποίηση αγώνων βάσει των προβλεπόμενων σύγχρονων προδιαγραφών.
Ο Σπ. Ρομποτής στην Ερμιονίδα (25/6/2019)
Στην πανέμορφη Ερμιονίδα βρέθηκε την Τρίτη 25/6/2019 για μία ακόμη φορά και είχε την δυνατότητα να συναντήσει κατοίκους στα Δίδυμα, την Κοιλάδα, το Κρανίδι, την Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι.
Ο Σπ. Ρομποτής στις εκδηλώσεις του "Χορόσημου" και του "Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού"
Ο Σπύρος Ρομποτής παρευρέθηκε σε εξαιρετικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις σε Άργος και Ναύπλιο από το "Χορόσημο" και το "Εργαστήρι Ελληνικού Χορού" αντίστοιχα με μεγάλη προσέλευση κοινού
Ο Σπ. Ρομποτής στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας
Στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας από τη Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο.
Επίσκεψη του Σπ. Ρομποτή στο Τολό
Ο Σπύρος Ρομποτής επισκέφτηκε το Τολό, έναν τόπο με τον οποίο έχει ιδιαίτερους δεσμούς και φιλίες από παιδί.
Επίσκεψη στο Ναύπλιο για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ε.Α. και για την Εορτή των Αγίων Πάντων
Στο Ναύπλιο για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και για την Εορτή των Αγίων Πάντων.
Από την επίσκεψη του Σπ. Ρομποτή στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου - Σάββατο 22/6/2019
Το Σάββατο 22/6/2019, ο Σπ. Ρομποτής επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά Ναυπλίου όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με συμπολίτες του αλλά και ανθρώπους από ένα σημαντικό κομμάτι της πραγματικής οικονομίας.
Επίσκεψη λαϊκής αγοράς Ναυπλίου (Σάββατο 22/6/2019)
Σήμερα το πρωί, Σάββατο 22 Ιουνίου, και λίγο μετά τις 10:00, ο Σπύρος Ρομποτής θα επισκεφθεί την λαϊκή αγορά του Ναυπλίου.

 Σελ. 2 από 6: << < > >>

Media

Ο Σπύρος Ρομποτής στα Παραπολιτικά 90.1 FM στην εκπομπή Ρεπορτάζ του Π. Κουσουλού

Στις 29/11/21 ο Σπύρος Β. Ρομποτής, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 FM στην εκπομπή Ρεπορτάζ του Π. Κουσουλού, σχετικά με την απόδραση βαρυποινίτη από τις φυλακές Κορίνθου και τη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου με την κατηγορία της δωροληψίας υπαλλήλου.

Δελτίο Τύπου Δικηγορικού Γραφείου "Σπύρου Β. Ρομποτή & Συνεργατών"

Η μαχητική προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του εντολέα έντιμα, άφοβα και χωρίς να υπολογίζεται το προσωπικό κόστος, είναι καθήκον του δικηγόρου ως συλλειτουργού (χωρίς εισαγωγικά) της Δικαιοσύνης, όπως επιτάσσει ο Κώδικας Δεοντολογίας για Ευρωπαίους Δικηγόρους.  

Εμφάνιση Σπύρου Ρομποτή στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα" [21/04/2021]

Την Τετάρτη 21.04.2021, στις 12:00 μ.μ. ο Σπύρος Ρομποτής είναι καλεσμένος στο SΤΑR και στην εκπομπή της Zήνας Κουτσελίνη «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ» για να σχολιάσουν μαζί την επικαιρότητα.

«Σαρώνει» την Αργολίδα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Ρομποτής [newsit.gr]

Άρθρο του newsit.gr για τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. Σπύρο Ρομποτή.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.