Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 Σελ. 4 από 6: << < > >>

Θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος!
Τις πιο θερμές ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος.
Δήλωση στήριξης στον υποψήφιο Πρόεδρο Δ.Σ.Α. Φ. Κωτσή
Ενόψει των προσεχών εκλογών προς ανάδειξη νέου Προέδρου και μελών του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή μου προς το φίλο μου Φώτη Κωτσή, διακεκριμένο συνάδελφο, εξαίρετο άνθρωπο και κυρίως απαράμιλλο προασπιστή των συμφερόντων του κλάδου μας και των δικαιωμάτων κάθε δικηγόρου, καθώς και προς όλα τα άξια και ικανά μέλη του συνδυασμού του.
Καλό Πάσχα!
Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για τις άγιες μέρες του Πάσχα.
Ο Σπύρος Ρομποτής την 03.04.2017 έξω από το Μ.Ο.Δ. Αθηνών
Ο Σπύρος Ρομποτής, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, την 03.04.2017, πρώτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης του εντολέα του και κατηγορουμένου για δύο απόπειρες, ανθρωποκτονίας και ληστείας, σε βάρος του γνωστού κομμωτή κ. Καλλίτση και της συζύγου του.
ΕΛ.ΑΣ… το μεγαλείο σου!
ΕΛ.ΑΣ... το μεγαλείο σου!
Ο Σπύρος Ρομποτής στο Πρώτο Θέμα σχετικά με υπόθεσή του
Η συμπεριφορά του εν λόγω αστ/κού είναι παράνομη & καταδικαστέα όχι μόνο διότι προσβάλλει κατάφωρα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια & το αίσθημα της δημοσίας αιδούς, αλλά διότι, δυστυχώς, απαξιώνει ένα ολόκληρο σώμα, το αστυνομικό, στην κοινή γνώμη, δηλώνει στο protothema.gr, ο δικηγόρος των ιδιοκτητών του νυχτερινού μαγαζιού, Σπύρος Ρομποτής.
Υπόθεση Hedley
Ο Σπύρος Ρομποτής, το 2005 ανέλαβε να εκπροσωπήσει τους εξαπατηθέντες επενδυτές της εταιρίας Hedley, σε μία κολοσσιαίων διαστάσεων υπόθεση απάτης, που απασχόλησε επί μακρόν το Πανελλήνιο.
Ο Σπύρος Ρομποτής υπενθυμίζει...
Ο Σπύρος Ρομποτής, καλεσμένος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Ζούγκλα» αναφέρεται στους κυβερνώντες, υπενθυμίζοντάς τους, την ρήση του Αγάθωνα που οφείλει να έχει κατά νου κάθε πολιτικός που επιθυμεί να κυβερνήσει...
Θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος!

Τις πιο θερμές ευχές μου για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Χρόνια Πολλά με μία καλύτερη, για όλους, χρονιά!

Ο Σπ. Ρομποτής για το τρομοκρατικό πλήγμα στη Νίκαια Γαλλίας
Με την ευχή το χτύπημα στη Νίκαια να είναι το τελευταίο τρομοκρατικό πλήγμα που δέχεται η Ευρώπη, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους των αθώων θυμάτων καθώς και την αλληλεγγύη μου στον φίλο και πολύπαθο γαλλικό λαό.
Καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!
Προσμένοντας του Κυρίου την φετινή Ανάσταση,
εύχομαι σε όλους, από καρδιάς, ηθική & πνευματική Ανάταση,
και στην πατρίδα μας καθολική Ανάταξη!
Καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!
Δήλωση Σπ. Ρομποτή για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες
Δυστυχώς, η Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια, διανύει μία περίοδο σκεπτικισμού και ολιγωρίας, αρκούμενη απλώς σε διαπιστώσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από εμμονές, ιδεοληψίες και αδιέξοδες πρακτικές. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια.
Το τέλος των εγχώριων νταήδων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται ενωμένη; Με κάποια μέλη της να συσσωρεύουν κέρδη και καταθέσεις, και κάποια άλλα να φορτώνονται χρέη και δυστυχισμένες ψυχές;
Ζητείται επειγόντως εθνική πολιτική, τώρα!
Ο Σπ. Ρομποτής στην κοπή της πίτας της Τ.Ο. της Ν.Δ. της Ν. Ιωνίας
Ο Σπύρος Ρομποτής στηλιτεύει την προσπάθεια αμφισβήτησης των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της ιδιοκτησίας και της εργασίας, που επιχειρείται από την σημερινή συγκυβέρνηση και καλεί την νέα ηγεσία της Ν.Δ. να αντιταχθεί στα αδιέξοδα οικονομικά προγράμματα που επιβάλλονται στην χώρα μας.
Οφείλουμε αμέσως να αφυπνισθούμε και να αντιδράσουμε όλοι μαζί!
Προειδοποιούμε τους Κυβερνώντες, νυν και επόμενους, να μην διανοηθούν να ξεπουλήσουν τη Δημόσια Περιουσία, στερώντας από τον Ελληνικό Λαό ζωτικά περιουσιακά στοιχεία, εγκαταλείποντάς τον σε μια χώρα που θα είναι ουσιαστικά μια μόνιμη «αποικία-έρημος χρέους», δηλαδή μια χώρα χωρίς την παραμικρή περιουσία, αλλά μόνο με χρέη, ανάγκη για διαρκή δανεισμό και δημευτικού χαρακτήρα φόρους.

 Σελ. 4 από 6: << < > >>

Media

Ο Σπύρος Ρομποτής στα Παραπολιτικά 90.1 FM στην εκπομπή Ρεπορτάζ του Π. Κουσουλού

Στις 29/11/21 ο Σπύρος Β. Ρομποτής, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 FM στην εκπομπή Ρεπορτάζ του Π. Κουσουλού, σχετικά με την απόδραση βαρυποινίτη από τις φυλακές Κορίνθου και τη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου με την κατηγορία της δωροληψίας υπαλλήλου.

Δελτίο Τύπου Δικηγορικού Γραφείου "Σπύρου Β. Ρομποτή & Συνεργατών"

Η μαχητική προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του εντολέα έντιμα, άφοβα και χωρίς να υπολογίζεται το προσωπικό κόστος, είναι καθήκον του δικηγόρου ως συλλειτουργού (χωρίς εισαγωγικά) της Δικαιοσύνης, όπως επιτάσσει ο Κώδικας Δεοντολογίας για Ευρωπαίους Δικηγόρους.  

Εμφάνιση Σπύρου Ρομποτή στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα" [21/04/2021]

Την Τετάρτη 21.04.2021, στις 12:00 μ.μ. ο Σπύρος Ρομποτής είναι καλεσμένος στο SΤΑR και στην εκπομπή της Zήνας Κουτσελίνη «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ» για να σχολιάσουν μαζί την επικαιρότητα.

«Σαρώνει» την Αργολίδα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Ρομποτής [newsit.gr]

Άρθρο του newsit.gr για τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. Σπύρο Ρομποτή.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.