Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 Σελ. 4 από 6: << < > >>

Υπόθεση Hedley
Ο Σπύρος Ρομποτής, το 2005 ανέλαβε να εκπροσωπήσει τους εξαπατηθέντες επενδυτές της εταιρίας Hedley, σε μία κολοσσιαίων διαστάσεων υπόθεση απάτης, που απασχόλησε επί μακρόν το Πανελλήνιο.
Ο Σπύρος Ρομποτής υπενθυμίζει...
Ο Σπύρος Ρομποτής, καλεσμένος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Ζούγκλα» αναφέρεται στους κυβερνώντες, υπενθυμίζοντάς τους, την ρήση του Αγάθωνα που οφείλει να έχει κατά νου κάθε πολιτικός που επιθυμεί να κυβερνήσει...
Θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος!

Τις πιο θερμές ευχές μου για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Χρόνια Πολλά με μία καλύτερη, για όλους, χρονιά!

Ο Σπ. Ρομποτής για το τρομοκρατικό πλήγμα στη Νίκαια Γαλλίας
Με την ευχή το χτύπημα στη Νίκαια να είναι το τελευταίο τρομοκρατικό πλήγμα που δέχεται η Ευρώπη, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους των αθώων θυμάτων καθώς και την αλληλεγγύη μου στον φίλο και πολύπαθο γαλλικό λαό.
Καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!
Προσμένοντας του Κυρίου την φετινή Ανάσταση,
εύχομαι σε όλους, από καρδιάς, ηθική & πνευματική Ανάταση,
και στην πατρίδα μας καθολική Ανάταξη!
Καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!
Δήλωση Σπ. Ρομποτή για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες
Δυστυχώς, η Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια, διανύει μία περίοδο σκεπτικισμού και ολιγωρίας, αρκούμενη απλώς σε διαπιστώσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από εμμονές, ιδεοληψίες και αδιέξοδες πρακτικές. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια.
Το τέλος των εγχώριων νταήδων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται ενωμένη; Με κάποια μέλη της να συσσωρεύουν κέρδη και καταθέσεις, και κάποια άλλα να φορτώνονται χρέη και δυστυχισμένες ψυχές;
Ζητείται επειγόντως εθνική πολιτική, τώρα!
Ο Σπ. Ρομποτής στην κοπή της πίτας της Τ.Ο. της Ν.Δ. της Ν. Ιωνίας
Ο Σπύρος Ρομποτής στηλιτεύει την προσπάθεια αμφισβήτησης των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της ιδιοκτησίας και της εργασίας, που επιχειρείται από την σημερινή συγκυβέρνηση και καλεί την νέα ηγεσία της Ν.Δ. να αντιταχθεί στα αδιέξοδα οικονομικά προγράμματα που επιβάλλονται στην χώρα μας.
Οφείλουμε αμέσως να αφυπνισθούμε και να αντιδράσουμε όλοι μαζί!
Προειδοποιούμε τους Κυβερνώντες, νυν και επόμενους, να μην διανοηθούν να ξεπουλήσουν τη Δημόσια Περιουσία, στερώντας από τον Ελληνικό Λαό ζωτικά περιουσιακά στοιχεία, εγκαταλείποντάς τον σε μια χώρα που θα είναι ουσιαστικά μια μόνιμη «αποικία-έρημος χρέους», δηλαδή μια χώρα χωρίς την παραμικρή περιουσία, αλλά μόνο με χρέη, ανάγκη για διαρκή δανεισμό και δημευτικού χαρακτήρα φόρους.
Ο Σπ. Ρομποτής, την 14η-2-2016, στην κοπή της πίτας της Τ.Ο. Δάφνης - Υμηττού της Ν.Δ.
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Τ.Ο. Δάφνης - Υμηττού της Νέας Δημοκρατίας την 14η Φεβρουαρίου 2016.
ΟΤΑΝ (ΝΑΤΟ) ο λύκος… είναι εδώ!
Τη στιγμή που οι Έλληνες Αξιωματικοί, κακοπληρωμένοι αλλά πάντα με υψηλό εθνικό φρόνημα, απογειώνονταν για μια ακόμα άσκηση καθήκοντος και τελικά από εκεί στην αθανασία, ο α-δέξιος Υπουργός Εθνικής Άμυνας της «πρώτη φορά αριστερά» Κυβέρνησης παρέδιδε στο ΝΑΤΟ, ως άλλον «λύκο», μια ύψιστης σημασίας αποστολή στο Αιγαίο που μπορούσαν και θα έπρεπε να αναλάβουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και μόνο.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των τριών θανόντων ένστολων αξιωματικών
Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά η Ελλάδα θρηνεί την αναίτια απώλεια νέων, υπηρετούντων στις Ένοπλες δυνάμεις. Η ανείπωτη τραγωδία του θανάτου τριών ένστολων αξιωματικών που έχασαν την ζωή τους, εν ώρα καθήκοντος προκαλεί σε όλους μας πόνο, οργή και προβληματισμό. Συντετριμμένος, εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στους οικείους των θανόντων.
Ο Σπ. Ρομποτής στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Εθνικής Στέγης» στην Ν. Σμύρνη
Ο Σπύρος Ρομποτής παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Εθνικής Στέγης» στην Νέα Σμύρνη, την 7η Φεβρουαρίου 2016, επιθυμώντας, αφενός να τιμήσει τον κοινωνικό χαρακτήρα της αφετέρου να συνδράμει στην φιλανθρωπική δράση της.
Ο Σπ. Ρομποτής στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. της Ν.Δ. Πετρούπολης
Ο Σπύρος Ρομποτής, την 7η Φεβρουαρίου 2016, παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στην Πετρούπολη.
Ο Σπ. Ρομποτής στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. της Ν.Δ. Χαϊδαρίου
Στιγμιότυπα από την παρουσία του Σπύρου Ρομποτή στην Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Χαϊδαρίου, στις 7 Φεβρουαρίου 2016, κατά την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

 Σελ. 4 από 6: << < > >>

Media

«Σαρώνει» την Αργολίδα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Ρομποτής [newsit.gr]

Άρθρο του newsit.gr για τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. Σπύρο Ρομποτή.

Συνέντευξη του Σπύρου Ρομποτή στην Ενημέρωση Πελοποννήσου

Συνέντευξη του Σπύρου Ρομποτή στον Κώστα Πρώιμο, στην Ενημέρωση Πελοποννήσου: «...Αξίζουμε καλύτερα...»

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε ο Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ Σπ. [Αργοναυπλία]

“Τα στελέχη της Αστυνομίας έχουν αποδείξει, ακόμη και στο διάστημα της κρίσης που βιώνει η χώρα, ότι διαθέτουν επαγγελματική επάρκεια και υψηλό φρόνημα για να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε μέσα και εξοπλισμό”.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.