Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 Σελ. 6 από 6: << <

Περιοδεία στο Περιστέρι
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε σήμερα (13/6) στην περιοδεία κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στο Περιστέρι. Ο Σπύρος Ρομποτής επισκέφθηκε καταστήματα και συνομίλησε με πολίτες και φορείς της περιοχής.
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής στο Εργατικό Κέντρο Άργους
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής παραβρέθηκε στην ομιλία τού Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Δ. Αβραμόπουλου στο Εργατικό Κέντρο του Άργους (10/6), καθώς η Αργολίδα είναι ένα από τα σημαντικά προπύργια της φιλελεύθερης παράταξης.
Επίσκεψη στο κεντρικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής επισκέφθηκε σήμερα (11/6) το κεντρικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα.

Εκεί μαζί με άλλα στελέχη και πολλούς πολίτες υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.
Περιοδεία στο Μοσχάτο
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε χθες (8/6) στην περιοδεία κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών στο Μοσχάτο.

Ο Σπύρος Ρομποτής συνομίλησε με πολίτες και φορείς της περιοχής και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν.
Συνάντηση στην ΤΟ Μοσχάτου
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε χθες στη συνάντηση της ΤΟ Μοσχάτου. Είχε την ευκαιρία να ακούσει τα τοπικά στελέχη και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους. Κοινή διαπίστωση όλων όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση είναι η ανάγκη να κινητοποιηθούν όλες οι πραγματικά φιλευρωπαϊκές δυνάμεις, έτσι ώστε η χώρα να μην τεθεί στο περιθώριο της Ευρώπης, γυρίζοντας πολλά χρόνια πίσω.
Εγκαίνια πολιτικού γραφείου 20/04/2012
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Σπύρου Ρομποτή.

 Σελ. 6 από 6: << <

Media

«Σαρώνει» την Αργολίδα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Ρομποτής [newsit.gr]

Άρθρο του newsit.gr για τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. Σπύρο Ρομποτή.

Συνέντευξη του Σπύρου Ρομποτή στην Ενημέρωση Πελοποννήσου

Συνέντευξη του Σπύρου Ρομποτή στον Κώστα Πρώιμο, στην Ενημέρωση Πελοποννήσου: «...Αξίζουμε καλύτερα...»

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε ο Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ Σπ. [Αργοναυπλία]

“Τα στελέχη της Αστυνομίας έχουν αποδείξει, ακόμη και στο διάστημα της κρίσης που βιώνει η χώρα, ότι διαθέτουν επαγγελματική επάρκεια και υψηλό φρόνημα για να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε μέσα και εξοπλισμό”.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.