Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 Σελ. 6 από 6: << <

Σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β1 της Ν. Δ. ο Σπύρος Ρομποτής
Ο δικηγόρος Σπύρος Ρομποτής παρευρέθη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β1 της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/01/2013, στις 18.00, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.
Ο Σπύρος Ρομποτής στην εκδήλωση της Γραμματείας του Οργανωτικού της Ν.Δ.
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθη ο δικηγόρος Σπύρος Ρομποτής την προηγούμενη Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18.00, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος [Συγγρού 340, αίθουσα 02].
Εκδηλώσεις της Β6 ΝΟΔΕ και της ΤΟ Πετρούπολης
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε, τη Δευτέρα 2/7, στην εκδήλωση της Β6 ΝΟΔΕ.
Ο Σπύρος Ρομποτής ευχαρίστησε όλα τα τοπικά στελέχη για τον αγώνα τους στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις.
«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου», τόνισε, «δεν ήρθε τυχαία. Οφείλεται στις προσπάθειες και τις επιλογές όλων μας και αυτό είναι κάτι που μας δικαιώνει απόλυτα».
Στα εκλογικά Τμήματα της Β Αθηνών
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής επισκέφθηκε στις 17/6 εκλογικά τμήματα της περιφέρειάς του.
Δίπλα στους Αστυνομικούς
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής επισκέφθηκε σήμερα (15/6) τα Αστυνομικά Τμήματα στο Παλαιό Φάληρο, τη Γλυφάδα, την Άνω Γλυφάδα, την Αργυρούπολη και το Ελληνικό. Επίσης, χθες επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ομιλία του Πάνου Παναγιωτόπουλου
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής παραβρέθηκε, την Τετάρτη 13/6, στην ομιλία του πρώην Υπουργού και υποψηφίου Βουλευτή στη Β’ Αθηνών Πάνου Παναγιωτόπουλου. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης-Βορρέ στην Παιανία. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς.
Εκδήλωση της ΤΟ Αγίας Παρασκευής
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε, την Τετάρτη 13/6, στην εκδήλωση της ΤΟ Αγίας Παρασκευής.
Περιοδεία στο Περιστέρι
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε σήμερα (13/6) στην περιοδεία κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στο Περιστέρι. Ο Σπύρος Ρομποτής επισκέφθηκε καταστήματα και συνομίλησε με πολίτες και φορείς της περιοχής.
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής στο Εργατικό Κέντρο Άργους
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής παραβρέθηκε στην ομιλία τού Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Δ. Αβραμόπουλου στο Εργατικό Κέντρο του Άργους (10/6), καθώς η Αργολίδα είναι ένα από τα σημαντικά προπύργια της φιλελεύθερης παράταξης.
Επίσκεψη στο κεντρικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής επισκέφθηκε σήμερα (11/6) το κεντρικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα.

Εκεί μαζί με άλλα στελέχη και πολλούς πολίτες υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.
Περιοδεία στο Μοσχάτο
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε χθες (8/6) στην περιοδεία κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών στο Μοσχάτο.

Ο Σπύρος Ρομποτής συνομίλησε με πολίτες και φορείς της περιοχής και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν.
Συνάντηση στην ΤΟ Μοσχάτου
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε χθες στη συνάντηση της ΤΟ Μοσχάτου. Είχε την ευκαιρία να ακούσει τα τοπικά στελέχη και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους. Κοινή διαπίστωση όλων όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση είναι η ανάγκη να κινητοποιηθούν όλες οι πραγματικά φιλευρωπαϊκές δυνάμεις, έτσι ώστε η χώρα να μην τεθεί στο περιθώριο της Ευρώπης, γυρίζοντας πολλά χρόνια πίσω.
Εγκαίνια πολιτικού γραφείου 20/04/2012
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Σπύρου Ρομποτή.

 Σελ. 6 από 6: << <

Media

Ο Σπύρος Ρομποτής στα Παραπολιτικά 90.1 FM στην εκπομπή Ρεπορτάζ του Π. Κουσουλού

Στις 29/11/21 ο Σπύρος Β. Ρομποτής, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 FM στην εκπομπή Ρεπορτάζ του Π. Κουσουλού, σχετικά με την απόδραση βαρυποινίτη από τις φυλακές Κορίνθου και τη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου με την κατηγορία της δωροληψίας υπαλλήλου.

Δελτίο Τύπου Δικηγορικού Γραφείου "Σπύρου Β. Ρομποτή & Συνεργατών"

Η μαχητική προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του εντολέα έντιμα, άφοβα και χωρίς να υπολογίζεται το προσωπικό κόστος, είναι καθήκον του δικηγόρου ως συλλειτουργού (χωρίς εισαγωγικά) της Δικαιοσύνης, όπως επιτάσσει ο Κώδικας Δεοντολογίας για Ευρωπαίους Δικηγόρους.  

Εμφάνιση Σπύρου Ρομποτή στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα" [21/04/2021]

Την Τετάρτη 21.04.2021, στις 12:00 μ.μ. ο Σπύρος Ρομποτής είναι καλεσμένος στο SΤΑR και στην εκπομπή της Zήνας Κουτσελίνη «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ» για να σχολιάσουν μαζί την επικαιρότητα.

«Σαρώνει» την Αργολίδα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Ρομποτής [newsit.gr]

Άρθρο του newsit.gr για τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. Σπύρο Ρομποτή.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.