Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

MEDIA

 Σελ. 3 από 7: << < > >>

O Σπύρος Ρομποτής στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα την 8η -2 -2017
Αφού τελικά σ' αυτή τη ζωή και οι κρίνοντες κρίνονται, γιατί να αποτελούν εξαίρεση οι δικαστικές αποφάσεις; Καίτοι δεσμευτικές, δεν πρέπει να εκφεύγουν κριτικής.
Ο Σπύρος Ρομποτής, την 7η Φεβρουαρίου 2017, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
Ο Σπύρος Ρομποτής, την 7η Φεβρουαρίου 2017 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου συζητήθηκε η υπόθεση του αστυνομικού, που εντεταλμένος σε έρευνα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης για τυχόν εκδιδόμενες γυναίκες το διασκέδασε ... «δεόντως»!
Ο Σπ. Ρομποτής για την απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου
Η απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου, ενός ευθύ και έντιμου ανθρώπου, ενός ευπατρίδη της πολιτικής προκαλεί ιδιαίτερη θλίψη, και αναπόφευκτες συγκρίσεις σχετικά πάντοτε με την ποιότητα, το επίπεδο και την ανικανότητα των ανθρώπων που δεσπόζουν στη σημερινή πολιτική σκηνή!
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής, περίπου έναν χρόνο πριν…, κι όμως επίκαιρος όσο ποτέ! (Μέρος Γ΄)
Ο Σπύρος Ρομποτής προσκληθείς της εκπομπής του Στέφανου Κοτζαμάνη «Οικονομία στο Επίκεντρο» στο κανάλι Extra, την 9η Ιανουαρίου του 2015, αναφέρθηκε στην αντισυνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ.
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής, περίπου έναν χρόνο πριν…, κι όμως επίκαιρος όσο ποτέ! (Μέρος Β΄)
Ο Σπύρος Ρομποτής προσκληθείς της εκπομπής του Στέφανου Κοτζαμάνη «Οικονομία στο Επίκεντρο» στο κανάλι Extra, την 9η Ιανουαρίου του 2015, έθεσε το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού στις πραγματικές –δηλαδή τις ευρωπαϊκές του διαστάσεις– αναφερόμενος στις ειδικές οικονομικές ζώνες & τις άλλες εξελίξεις που δρομολογούνται στην πατρίδα μας.
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής, περίπου έναν χρόνο πριν…, κι όμως επίκαιρος όσο ποτέ! (Μέρος Α΄)
Ο Σπύρος Ρομποτής προσκληθείς της εκπομπής του Στέφανου Κοτζαμάνη «Οικονομία στο Επίκεντρο» στο κανάλι Extra, την 9η Ιανουαρίου του 2015, τοποθετήθηκε αναφορικά με τη βιωσιμότητα του χρέους της χώρας, υπενθυμίζοντας ότι η συμφωνία του 2012 με τους «αλληλέγγυους εταίρους μας» προέβλεπε την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τη ρύθμιση του χρέους, υπό την προϋπόθεση της επίτευξης πρωτογενών πλεονασμάτων.
Ο Σπύρος Ρομποτής στις “Παρεμβάσεις” του Άκη Παυλόπουλου, στο Blue Sky [10-01-2016]
Ο Σπύρος Ρομποτής προσκεκλημένος στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του Άκη Παυλόπουλου, στο τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky στις 10-01-2016, σχολιάζει τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ.
Καλορίζικος, Κυριάκο!
Στη δυσκολότερη χρονική συγκυρία για την πατρίδα μας από την μεταπολίτευση και εντεύθεν – τόσο σε εθνικό επίπεδο, ελέω των καταστροφικών επιλογών της σημερινής Συγκυβέρνησης, όσο και σε διεθνές επίπεδο, με τις προσφυγικές ροές, την τρομοκρατική απειλή και την Ε.Ε. σε περίοδο σκεπτικισμού – το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του οποίου έχω την τιμή να είμαι μέλος, έχει και πάλι νέο αρχηγό!
Βουλευτές αντιπρόσωποι του Λαού ή υπάλληλοι ενός «Κομματικού Μηχανισμού»;
Οι Βουλευτές ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους σε συγκεκριμένο πολιτικό σχήμα, υπό την σκέπη του οποίου εκλέγονται, δεν παύουν να αντιπροσωπεύουν το έθνος, όπως ρητά το Σύνταγμά μας ορίζει. Για τον λόγο αυτό, διαθέτουν το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να εκφράζουν, άνευ περιορισμών, την γνώμη τους και να ψηφίζουν κατά συνείδηση. Ο συνταγματικός νομοθέτης με αυτές τις διατυπώσεις οριοθετεί τα καθήκοντα του Βουλευτή και τον τρόπο άσκησής τους.
Πέρασε το μήνυμα, αλλά δυστυχώς, δεν ακούμπησε... Πολύ κρίμα!
Η Ελληνική Κυβέρνηση της “αριστεράς & της... προόδου” πρότεινε στους “αλληλέγγυους εταίρους μας” μέτρα ύψους 8 δις €! Εάν μας έβλεπαν από κάπου εκεί ψηλά οι πρόγονοί μας, που με τους αγώνες και την αυτοθυσία τους, την ψυχή και το αίμα τους, υπερήφανα παρέδωσαν Ελεύθερη τη Χώρα μας, θα έτριζαν τα κόκκαλά τους!
Ανατρεπτική παρέμβαση Σπ. Ρομποτή στη συγκέντρωση της Τ.Ο. Καισαριανής
Τον παλμό στη συγκέντρωση της Τ.Ο. Καισαριανής με θέμα το Μεταναστευτικό και κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο έδωσε η ανατρεπτική τοποθέτηση του Σπύρου Ρομποτή.
Συγχαρητήρια στην Eλληνική Aστυνομία και το Υπ. Δημοσίας Τάξης
Θερμά συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία και το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης για ακόμη μία επιτυχία τους απέναντι στον αόρατο εχθρό, την τρομοκρατία.
Εμφάνιση Σπ. Ρομποτή στην εκπομπή Αντιδράσεις με τον Βασίλη Κασιμάτη [15/12/14]
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής εμφανίστηκε στην εκπομπή Αντιδράσεις με τον Βασίλη Κασιμάτη στις 15/12/14.
Εμφάνιση Σπ. Ρομποτή στην εκπομπή Reaction [21/11/14]
Ο Σπ. Ρομποτής εμφανίστηκε στην εκπομπή Reaction την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.

 Σελ. 3 από 7: << < > >>

Δραστηριότητες

Δελτίο Τύπου: Με αφορμή την πρόσφατη αποφυλάκιση του Αρχιφύλακα του Κ.Κ. Κορίνθου και των λοιπών εμπλεκόμενων σωφρονιστικών υπαλλήλων

Πρόσφατα, επετεύχθη η υπό όρους αποφυλάκιση του σωφρονιστικού υπαλλήλου, πρώην αρχιφύλακα του Κ.Κ. Κορίνθου, αλλά και των συναδέλφων του, που είχαν άπαντες κατηγορηθεί για κακουργηματική δωροληψία.

Μήνυμα Σπύρου Ρομποτή προς τους εκλεγέντες βουλευτές

Ευχαριστώ θερμά τους Αργολιδείς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες βουλευτές της περιφέρειάς μας και τους εύχομαι να αποδειχθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας και να εργαστούν για το μέλλον του τόπου.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.