Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

MEDIA

 Σελ. 3 από 7: << < > >>

Πέρασε το μήνυμα, αλλά δυστυχώς, δεν ακούμπησε... Πολύ κρίμα!
Η Ελληνική Κυβέρνηση της “αριστεράς & της... προόδου” πρότεινε στους “αλληλέγγυους εταίρους μας” μέτρα ύψους 8 δις €! Εάν μας έβλεπαν από κάπου εκεί ψηλά οι πρόγονοί μας, που με τους αγώνες και την αυτοθυσία τους, την ψυχή και το αίμα τους, υπερήφανα παρέδωσαν Ελεύθερη τη Χώρα μας, θα έτριζαν τα κόκκαλά τους!
Ανατρεπτική παρέμβαση Σπ. Ρομποτή στη συγκέντρωση της Τ.Ο. Καισαριανής
Τον παλμό στη συγκέντρωση της Τ.Ο. Καισαριανής με θέμα το Μεταναστευτικό και κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο έδωσε η ανατρεπτική τοποθέτηση του Σπύρου Ρομποτή.
Συγχαρητήρια στην Eλληνική Aστυνομία και το Υπ. Δημοσίας Τάξης
Θερμά συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία και το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης για ακόμη μία επιτυχία τους απέναντι στον αόρατο εχθρό, την τρομοκρατία.
Εμφάνιση Σπ. Ρομποτή στην εκπομπή Αντιδράσεις με τον Βασίλη Κασιμάτη [15/12/14]
Ο Σπύρος Β. Ρομποτής εμφανίστηκε στην εκπομπή Αντιδράσεις με τον Βασίλη Κασιμάτη στις 15/12/14.
Εμφάνιση Σπ. Ρομποτή στην εκπομπή Reaction [21/11/14]
Ο Σπ. Ρομποτής εμφανίστηκε στην εκπομπή Reaction την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.
Εμφάνιση Σπ. Ρομποτή στην εκπομπή Παρεμβάσεις με τον Άκη Παυλόπουλο [18/11/14]
Ο Σπ. Ρομποτής εμφανίστηκε στην εκπομπή Παρεμβάσεις με τον Άκη Παυλόπουλο την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014.
Εμφάνιση Σπ. Ρομποτή στην εκπομπή Αντιδράσεις με τον Βασίλη Κασιμάτη [17/11/14]
Ο Σπ. Ρομποτής εμφανίστηκε στην εκπομπή Αντιδράσεις με τον Βασίλη Κασιμάτη την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.
« … σας είπα, τελειώνουμε [ενν. με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ]!»
Εμφάνιση του Σπ. Ρομποτή στην εκπομπή Αντι-δράσεις στην ΑΡΤ Τηλεόραση στις 7-10-14
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: Βουλευτές με συνείδηση (ΤΗΛ: Βουλή των Ελλήνων)
Είναι τραγικό για την ίδια τη Δημοκρατία μας να εισάγονται στα θερινά τμήματα και να ψηφίζονται νόμοι, προδήλως αντισυνταγματικοί, όπως το τερατούργημα που λέγεται ΕΝΦΙΑ, και τελικά να καθορίζεται η τύχη ενός ολόκληρου λαού από 40 μόλις πολίτες (γιατί πολίτες παραμένουν και οι Έλληνες βουλευτές) που νομοθετούν –υποτίθεται– βάσει της συνείδησής τους. Tragic!
Mea ΕΝΦΙΑ culpa!
Προσφάτως, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εφοριακών προέβη σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, στην οποία ωστόσο δε δόθηκε η δέουσα σημασία από τα ΜΜΕ, σκοπίμως ή αμελώς.
Το δράμα της Κύπρου, δράμα του Ελληνισμού
40 χρόνια μετά τη στρατιωτική εισβολή, το αιματοκύλισμα και την παράνομη κατοχή σχεδόν της μισής Μεγαλονήσου από τις Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις, η Κύπρος μας παραμένει, ακόμα, το μοναδικό κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τμήμα του βρίσκεται υπό παράνομη στρατιωτική κατοχή, παρά και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.!
Μικρές αλήθειες για μεγάλες επενδύσεις
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ότι αρχίζει να καρποφορεί ένα επενδυτικό ενδιαφέρον με αιχμή του δόρατος κυρίως τα κινέζικα επενδυτικά κεφάλαια. Στην πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας, ο Κινέζος Πρωθυπουργός υπέγραψε πλήθος συμφωνιών, ύψους πολλών δισεκατομμυρίων, και επιβεβαίωσε το επενδυτικό ενδιαφέρον της χώρας του σε μια σειρά άλλων τομέων.
Εμφάνιση Σπύρου Ρομποτή στην "Κρητική ΦΩΝΗ" στις 27/6/14
Τοποθέτηση Σπ. Ρομποτή σχετικά με τις απολαβές των δικαστικών και τη συνταγματικότητα των μνημονίων στην εκπομπή "Κρητική ΦΩΝΗ" στις 27/06/14.
Η κλήση σας προωθείται … (ξανα)αφήστε το μήνυμά σας
Συνήθως στην πολιτική αυτό που έχει καταλυτική σημασία είναι τελικώς ο συγχρονισμός, δηλαδή θα πρέπει οι διάφορες φάσεις σχεδιασμού και υλοποίησης να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της κοινωνίας και τα κελεύσματα της εποχής. Έτσι, κριτήρια επιλογής των προσώπων που απαρτίζουν τον εκάστοτε κυβερνητικό σχηματισμό, δεν μπορεί να αποτελούν μόνο οι τυχόν καλές προθέσεις, οι ρητορείες, οι (παλαιο-)κομματικές λογικές δημοφιλίας, ψηφοθηρίας ή, ακόμη χειρότερα, συμφερόντων.
Εμφάνιση Σπύρου Β. Ρομποτή στην "Κρητική ΦΩΝΗ" στις 14/01/2014
Ο δικηγόρος Σπύρος Β. Ρομποτής εμφανίστηκε στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής "Κρητική ΦΩΝΗ", στο κανάλι 9 (Channel 9) στις 14/01/2014. Η ατζέντα της εκπομπής περιελάμβανε την παρουσίαση της επικαιρότητας για την εβδομάδα που πέρασε, καθώς και συζητήσεις σχετικά με πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα. Ο Σπύρος Β. Ρομποτής συμμετείχε σε αυτές τις συζητήσεις με νομικές παρεμβάσεις και συμβουλές.

 Σελ. 3 από 7: << < > >>

Δραστηριότητες

Μήνυμα Σπύρου Ρομποτή προς τους εκλεγέντες βουλευτές

Ευχαριστώ θερμά τους Αργολιδείς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες βουλευτές της περιφέρειάς μας και τους εύχομαι να αποδειχθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας και να εργαστούν για το μέλλον του τόπου.

Επίσκεψη Σπ. Ρομποτή στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Το κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου από τον π. Ελευθέριο Μίχο, τους εθελοντές και τις εθελόντριες, μας υπενθυμίζει ότι στο επίκεντρο όλων μας οφείλει να είναι ο Άνθρωπος. τεράστιο "ευχαριστώ" είναι το λιγότερο γι' αυτούς τους ανθρώπους.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.