Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

MEDIA

 Σελ. 5 από 6: << < > >>

Σουτάρεις από τη σέντρα για γκολ;
Σουτάρεις από τη σέντρα για να βάλεις γκολ; Σπανίως και ακόμα σπανιότερα πετυχαίνουν τέτοιες ενέργειες. Δεν παίζεται έτσι το ποδόσφαιρο, στον αέρα, αλλά με την μπάλα κάτω. Επίσης, όταν μπαίνεις στο γήπεδο με έναν ισχυρότερο αντίπαλο δεν ψάχνεις το γκολ από τα πρώτα λεπτά! Αντιθέτως, ψάχνεις τα “πατήματά” σου στο γήπεδο, προσπαθείς να επιβάλεις το ρυθμό σου και ροκανίζεις το χρόνο. Εκεί είναι η ουσία: στον χρόνο. Αυτή είναι η πρόκληση και για τη νέα Κυβέρνηση…
Ευχαριστήριο μήνυμα του Σπύρου Ρομποτή προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους τους πολίτες –γνωστούς, φίλους και κυρίως όσους δεν με γνώριζαν προσωπικά– για τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου και κυρίως προς την παράταξή μας. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα τους και αύριο, αγωνιζόμενος για όλα όσα μας ενώνουν.
Ασφάλεια για όλους τους πολίτες
Εγκληματικότητα, αίσθηση ανομίας, παραεμπόριο, ναρκωτικά, παράνομη μετανάστευση. Σήμερα η κοινωνία μας βουλιάζει στην ανασφάλεια και τον φόβο! Η βασική και αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να εγγυάται την ασφάλεια του κάθε πολίτη, χωρίς εκπτώσεις στις ελευθερίες και τα ατομικά δικαιώματά του, έχει υποχωρήσει έναντι ιδεοληψιών και κομματικών σκοπιμοτήτων. Το φαινόμενο αυτό εκμεταλλεύτηκαν ακραίοι σχηματισμοί, αναλαμβάνοντας να «καλύψουν» το κενό, όχι μόνο με «πολιτικό» λόγο αλλά και με «έργα», δηλαδή βία στη βία.
Θέσεις ευθύνης - Ψήφος ευθύνης
Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα που θα ανοίξουν οι κάλπες και ξεδιπλώνονται ή εξειδικεύονται οι προτάσεις των Κομμάτων, φαίνεται ότι πλέον υποχωρεί η διάθεση διαμαρτυρίας που είχαν δικαιολογημένα οι περισσότεροι συμπολίτες μας, έναντι της ευθύνης που αισθάνονται ότι έχουν για την κρίσιμη επιλογή που θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας στις 17 Ιουνίου.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία…
Υπεύθυνη και αποτελεσματική διακυβέρνηση
Στην κρισιμότατη αυτή συγκυρία, η σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ξεπερνά τις ιδεολογίες των κομμάτων. Επί της ουσίας, η διαμάχη αφορά στο μέλλον της χώρας μας όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. [...]

Έχουμε ιστορικό χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές και επιλέγουμε να αγωνιστούμε για τη θέση που αξίζει στην Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο μέρος.
Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει
Στις 17 Ιουνίου γυρίζουμε σελίδα. Με τη θετική ψήφο μας επιλέγουμε τις προγραμματικές θέσεις και την Κυβέρνηση που θα βγάλουν οριστικά τη χώρα μας από το τέλμα της κρίσης. Λέμε ένα μεγάλο και βροντερό όχι στο λόμπι της δραχμής και στις δήθεν φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που με τις πολιτικές τους και την πολυγλωσσία τους είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο περιθώρια και την υπανάπτυξη.
Λίστα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου
Ανακοινώθηκε η λίστα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Δήλωση του Σ. Ρομποτή για την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία
"Επειδή αισθάνομαι το βάρος της ατομικής ευθύνης για τις εξελίξεις, εν όψει των ιστορικών αυτών στιγμών, επιλέγω να κάνω ένα βήμα μπροστά.
Δηλώνω παρών στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, διαθέτω τις δυνάμεις μου στη συγκρότηση αυτού του εθνικού μετώπου και καλώ τους Έλληνες πολίτες να συστρατευθούν, για να αποτρέψουμε τον εκτροχιασμό της χώρας..."
Συστράτευση φιλελεύθερων-φιλευρωπαϊκών δυνάμεων
Η κρισιμότητα των περιστάσεων και η ραγδαία άνοδος αριστερών δυνάμεων λαϊκισμού και ανευθυνότητας που με τις προτάσεις τους μοιραία θα οδηγήσουν τη χώρα στην οπισθοδρόμηση και στο περιθώριο της Ευρώπης, επιβάλλουν...
Αξιοπρέπεια και ελπίδα
Στις επόμενες εκλογές κρίνεται το μέλλον της Πατρίδας και του Έθνους. Είναι απολύτως αναγκαίο να αναγεννηθεί η ελπίδα για μια κοινωνία ευημερούσα, με δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια για όλες και για όλους.

Σας καλώ να απορρίψετε...
Με όραμα και ρεαλισμό
Γράφαμε πριν από λίγες μέρες ότι «το κεντρικό μήνυμα των εκλογών είναι ένα, με όποιες λέξεις κι αν το εκφράσει κανείς: το Μνημόνιο και οι «μνημονιακές» πολιτικές πρέπει να αλλάξουν τώρα! Απαιτείται ριζική αλλαγή πορείας...». Είναι προφανές ότι τα Μνημόνια...
Ριζική αλλαγή πορείας
Λίγες μέρες μόνο μετά τις εθνικές εκλογές δεν χωρεί αμφιβολία ότι το κεντρικό μήνυμα των εκλογών είναι ένα, με όποιες λέξεις κι αν το εκφράσει κανείς: το Μνημόνιο και οι «μνημονιακές» πολιτικές πρέπει να αλλάξουν τώρα! Απαιτείται...
Άρθρο του Σπύρου Ρομποτή σε αφιέρωμα για το Μεταναστευτικό
14 εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων καταθέτουν τις απόψεις τους στο Nexus Hellenic. Ο Σπύρος Ρομποτής, ως ένας από τους εκπροσώπους, αναφέρεται στο κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού.

[Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/05/2012]
Η ασφάλεια είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη και υποχρέωση του κράτους
Ιδεολογικές βάσεις, βασικές αρχές και θέσεις, διαπιστωμένα προβλήματα και προτάσεις για την προστασία του Πολίτη και την δημόσια τάξη.
Οι ΘΕΣΕΙΣ του Σπύρου Ρομποτή
Δήλωση του Σπύρου Ρομποτή για τo PSI και τους ομολογιούχους
Στην προκειμένη περίπτωση το ύψος των ομολόγων ελληνικού δημοσίου που κατείχαν τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν στην Ελλάδα αποτιμάται στο συνολικό ποσό των 4 δις ευρώ, ποσοστό πολύ μικρό, για να μην εξαιρεθεί από το «κούρεμα».

 Σελ. 5 από 6: << < > >>

Δραστηριότητες

Εγκάρδιες ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος!

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για τα Χριστούγεννα. Ευτυχισμένο & Δημιουργικό το Νέο Έτος.

Μήνυμα Σπύρου Ρομποτή προς τους εκλεγέντες βουλευτές

Ευχαριστώ θερμά τους Αργολιδείς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες βουλευτές της περιφέρειάς μας και τους εύχομαι να αποδειχθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας και να εργαστούν για το μέλλον του τόπου.

Επίσκεψη Σπ. Ρομποτή στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Το κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου από τον π. Ελευθέριο Μίχο, τους εθελοντές και τις εθελόντριες, μας υπενθυμίζει ότι στο επίκεντρο όλων μας οφείλει να είναι ο Άνθρωπος. τεράστιο "ευχαριστώ" είναι το λιγότερο γι' αυτούς τους ανθρώπους.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.