Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

MEDIA

 Σελ. 6 από 7: << < > >>

Ριζική αλλαγή πορείας
Λίγες μέρες μόνο μετά τις εθνικές εκλογές δεν χωρεί αμφιβολία ότι το κεντρικό μήνυμα των εκλογών είναι ένα, με όποιες λέξεις κι αν το εκφράσει κανείς: το Μνημόνιο και οι «μνημονιακές» πολιτικές πρέπει να αλλάξουν τώρα! Απαιτείται...
Άρθρο του Σπύρου Ρομποτή σε αφιέρωμα για το Μεταναστευτικό
14 εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων καταθέτουν τις απόψεις τους στο Nexus Hellenic. Ο Σπύρος Ρομποτής, ως ένας από τους εκπροσώπους, αναφέρεται στο κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού.

[Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/05/2012]
Η ασφάλεια είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη και υποχρέωση του κράτους
Ιδεολογικές βάσεις, βασικές αρχές και θέσεις, διαπιστωμένα προβλήματα και προτάσεις για την προστασία του Πολίτη και την δημόσια τάξη.
Οι ΘΕΣΕΙΣ του Σπύρου Ρομποτή
Δήλωση του Σπύρου Ρομποτή για τo PSI και τους ομολογιούχους
Στην προκειμένη περίπτωση το ύψος των ομολόγων ελληνικού δημοσίου που κατείχαν τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν στην Ελλάδα αποτιμάται στο συνολικό ποσό των 4 δις ευρώ, ποσοστό πολύ μικρό, για να μην εξαιρεθεί από το «κούρεμα».
Δήλωση σχετικά με την προφυλάκιση Τσοχατζόπουλου
Η σύλληψη και προσωρινή κράτηση του πρώην Υπουργού Άμυνας κ. Τσοχατζόπουλου αποφασίστηκε σε μια κρίσιμη για το μέλλον της χώρας συγκυρία.
Προσμένοντας την Ανάσταση

Η ζωή εν τάφω
κατετέθης, Χριστέ,
και θανάτω σου τον θάνατον ώλεσας
και επήγασας τω κόσμω την ζωήν
Δήλωση σχετικά με την αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος
«Στις τσιμεντουπόλεις του θανάτου το συμβάν ασυγκίνητο σ’ αφήνει»

Νικόλας Άσιμος, Venceremos, Παράνομη Κασέτα 000006, 1986
Απάντηση στα σχόλια που προκλήθηκαν με αφορμή τη ραδιοφωνική συνέντευξή μου στον Alpha 104,7 FM Κρήτης (20.03.2012)
Με λύπη μου πληροφορούμαι ότι άγνωστα σε εμένα πρόσωπα, τα οποία ουδέποτε έχουν έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με εμένα και αγνοούν το ποιόν, τις ιδέες και τις θέσεις μου, έχουν εδώ και λίγες ώρες επιδοθεί σε μια συστηματική προσπάθεια σπίλωσης μου, δια της κλασικής και δοκιμασμένης «γκεμπελικής» μεθόδου της διαστρέβλωσης.
Δήλωση σχετικά με την εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για δημιουργία 30 κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών
Η εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη περί δημιουργίας 30 κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από πρόχειρα σχεδιασμένες, ημιτελείς και αναποτελεσματικές προσπάθειες διαχείρισης ενός κοινωνικοπολιτικού και ανθρωπιστικού προβλήματος, το οποίο αποδεδειγμένα ξεπερνά την Ελλάδα.
Δήλωση Σπύρου Ρομποτή για την αύξηση της εγκληματικότητας
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, στις 24/03/12.
Δήλωση εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου
Οι παρελάσεις αποτελούν εδώ και χρόνια αντικείμενο αντεγκλήσεων και αμφιλεγόμενων θέσεων. Οι απόψεις και τα επιχειρήματα είναι εν πολλοίς γνωστά.
Δήλωση για τα επεισόδια στο Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή 18.03.2012
Τα θλιβερά επεισόδια που όλη η Ελλάδα, αλλά και οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής να εκτυλίσσονται μέσα και έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, είναι η απτή απόδειξη ότι, στη χώρα μας, η νομιμότητα, ο σχεδιασμός και η πρόληψη είναι έννοιες άγνωστες στους υπεύθυνους-ανεύθυνους της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας.
Δήλωση για εκλογικό επίδομα αστυνομικών
Σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν.4051/2012, οι αστυνομικοί εξαιρούνται από την χορήγηση του εκλογικού επιδόματος.
Δήλωση Σπύρου Ρομποτή για τις εικονικές απολύσεις του ΟΑΕΔ
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 17/03/2012.

 Σελ. 6 από 7: << < > >>

Δραστηριότητες

Μήνυμα Σπύρου Ρομποτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

200 χρόνια μετά, το μήνυμα της 25ης Μαρτίου, πάντα επίκαιρο & διαχρονικό, μας διδάσκει ότι η ανεξαρτησία και η εθνική μας αξιοπρέπεια κατακτώνται μόνο με επίπονους αγώνες, αυταπάρνηση και προσήλωση στα εθνικά ιδεώδη.

Μήνυμα Σπύρου Ρομποτή προς τους εκλεγέντες βουλευτές

Ευχαριστώ θερμά τους Αργολιδείς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες βουλευτές της περιφέρειάς μας και τους εύχομαι να αποδειχθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας και να εργαστούν για το μέλλον του τόπου.

Επίσκεψη Σπ. Ρομποτή στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Το κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου από τον π. Ελευθέριο Μίχο, τους εθελοντές και τις εθελόντριες, μας υπενθυμίζει ότι στο επίκεντρο όλων μας οφείλει να είναι ο Άνθρωπος. τεράστιο "ευχαριστώ" είναι το λιγότερο γι' αυτούς τους ανθρώπους.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.