Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

MEDIA

 Σελ. 7 από 7: << <

Απάντηση στα σχόλια που προκλήθηκαν με αφορμή τη ραδιοφωνική συνέντευξή μου στον Alpha 104,7 FM Κρήτης (20.03.2012)
Με λύπη μου πληροφορούμαι ότι άγνωστα σε εμένα πρόσωπα, τα οποία ουδέποτε έχουν έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με εμένα και αγνοούν το ποιόν, τις ιδέες και τις θέσεις μου, έχουν εδώ και λίγες ώρες επιδοθεί σε μια συστηματική προσπάθεια σπίλωσης μου, δια της κλασικής και δοκιμασμένης «γκεμπελικής» μεθόδου της διαστρέβλωσης.
Δήλωση σχετικά με την εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για δημιουργία 30 κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών
Η εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη περί δημιουργίας 30 κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από πρόχειρα σχεδιασμένες, ημιτελείς και αναποτελεσματικές προσπάθειες διαχείρισης ενός κοινωνικοπολιτικού και ανθρωπιστικού προβλήματος, το οποίο αποδεδειγμένα ξεπερνά την Ελλάδα.
Δήλωση Σπύρου Ρομποτή για την αύξηση της εγκληματικότητας
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, στις 24/03/12.
Δήλωση εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου
Οι παρελάσεις αποτελούν εδώ και χρόνια αντικείμενο αντεγκλήσεων και αμφιλεγόμενων θέσεων. Οι απόψεις και τα επιχειρήματα είναι εν πολλοίς γνωστά.
Δήλωση για τα επεισόδια στο Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή 18.03.2012
Τα θλιβερά επεισόδια που όλη η Ελλάδα, αλλά και οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής να εκτυλίσσονται μέσα και έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, είναι η απτή απόδειξη ότι, στη χώρα μας, η νομιμότητα, ο σχεδιασμός και η πρόληψη είναι έννοιες άγνωστες στους υπεύθυνους-ανεύθυνους της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας.
Δήλωση για εκλογικό επίδομα αστυνομικών
Σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν.4051/2012, οι αστυνομικοί εξαιρούνται από την χορήγηση του εκλογικού επιδόματος.
Δήλωση Σπύρου Ρομποτή για τις εικονικές απολύσεις του ΟΑΕΔ
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 17/03/2012.
Δήλωση Σπύρου Ρομποτή για τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, στις 05-03-2012.
Δήλωση Σπύρου Ρομποτή για το σκάνδαλο της Siemens
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, με τον Νίκο Χατζηνικολάου

 Σελ. 7 από 7: << <

Δραστηριότητες

Δελτίο Τύπου: Με αφορμή την πρόσφατη αποφυλάκιση του Αρχιφύλακα του Κ.Κ. Κορίνθου και των λοιπών εμπλεκόμενων σωφρονιστικών υπαλλήλων

Πρόσφατα, επετεύχθη η υπό όρους αποφυλάκιση του σωφρονιστικού υπαλλήλου, πρώην αρχιφύλακα του Κ.Κ. Κορίνθου, αλλά και των συναδέλφων του, που είχαν άπαντες κατηγορηθεί για κακουργηματική δωροληψία.

Μήνυμα Σπύρου Ρομποτή προς τους εκλεγέντες βουλευτές

Ευχαριστώ θερμά τους Αργολιδείς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες βουλευτές της περιφέρειάς μας και τους εύχομαι να αποδειχθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας και να εργαστούν για το μέλλον του τόπου.

Στην πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, έχω μάθει να λειτουργώ με γνώση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να κερδίζω τις μάχες ενάντια στα διαχρονικά και δυσκολότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας: τη γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και τη διαφθορά.